Ko smo mi

Tatjana Nikolić je na doktorskim studijama kulturne politike, istraživačica pripravnica i saradnica u nastavi na Fakultetu dramskih umetnosti. Njen master rad o rodnim odnosima na regionalnoj muzičkoj sceni objavio je Zavod za ravnopravnost polova Vojvodine.

 

Selena Simić je bubnjarka iz Smedereva, ali zahvaljujući RKZD-u više nije jedina. Diplomirala je komunikologiju, članica je Upravnog odbora Svetske alijanske rok kampova za devojčice i bubnjarka ženskog death metal benda Nemesis.

 

Tamara Kojić je master menadžmenta u kulturi, bavi se umetničkom produkcijom i marketingom, i bila je vokal benda Vrooom. Pre Rok kampa za devojčice u Srbiju je dovela još jednu svetsku inicijativu – Kilometar Kose.

 

 

Olga Boškov veruje da devojčice mogu da promene svet. Vreme deli između dve ljubavi: studija etnologije i antropologije, i digitalnih komunikacija kao alata ka boljem društvu kroz rad u Beogradskom centru za bezbednosnu politiku.

 

Maša Peruničić osnovne studije završila je na etnologiji i antropologiji, a master na studijama roda. Veštine rada sa decom usavršavala je tokom stažiranja u Etnografskom muzeju, gde sada radi.

 

 

Katarina Mitić je po obrazovanju muzikolog, supervizor muzike i kreativni marketar, a po opredeljenju interdisciplinarac i muzički radoznalac. Student je doktorskih studija smera Teorija umetnosti i medija koji se realizuje u okviru Interdisciplinarnih studija Univerziteta umetnosti u Beogradu. Polje njenog istraživanja jeste interdisciplinarna primena muzike, te su projekti u kojima učestvuje uglavnom bazirani na popularnoj muzici, filmu, muzici u medijima i digitalnim umetnostima. Kreator je bloga i brenda plejlisti Music Storyline, koji je zamišljen kao prostor za promociju dobre muzike.